" " " "
top of page

Invorderingen en incasso van facturen voor KMO

Blijven uw facturen onbetaald? In deze economisch moeilijke tijd is het van het grootste belang dat uw facturen tijdig worden betaald. Onbetaalde facturen ondermijnen de continuïteit van uw bedrijf, immers; de ontbrekende inkomsten doen de liquiditeit van uw bedrijf dalen, tasten uw noodzakelijke winstmarge aan, en brengen aldus uw bedrijf én concurrentiepositie in gevaar. Er gaat ook onnodig veel tijd en energie verloren wanneer u wanbetalers steeds moet rappels sturen en aanmanen tot betaling zonder dat dit echt concreet resultaat oplevert.

Wij hebben een unieke oplossing die u geen extra geld kost!

Wij vorderen als Advocatenkantoor voor u de onbetwiste onbetaalde facturen GRATIS in zodat u zich hier niet langer dient om te bekommeren, wij storten u de hoofdsommen door en de debiteur (wanbetaler) draait op voor de kosten van invordering. U ontvangt dus de totale hoofsommen van uw onbetaalde facturen rechtstreeks via ons kantoor na onze unieke procedure van invordering.

Belangrijk: Als advocatenkantoor kunnen wij in tegenstelling tot een incassobureau onmiddellijk de gepaste gerechtelijke actie ondernemen bij uitblijven van betaling.

bel voor afspraak op 09/222 80 12 of 09/245.13.10 email:advocaat@buggenhoudt.be

ADVOCATENKANTOOR BETTY BUGGENHOUDT

Advocaat invorderingen of incasso onbetaalde facturen wijde regio Gent

bottom of page